NE JEMI TEKNOEDIL

PARTNERI JUAJ PER HIDROIZOLIME

MISIONI YNE

MISIONI YNE

TeknoEDIL është një ndër liderët në fushën e aplikimit dhe tregtimit të materialeve të ndërtimit për hidroizolime. Objektivi ynë kryesor është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave në ndërtim duke përdorur një teknologji të avancuar dhe produkte të çertifikuara të cilësisë së lartë Për të arritur këtë objektiv herë pas here, Teknoedil investon në produkte të reja të prodhuara nga kompani nga më të njohurat në Evropë ,tashmë një realiet edhe në tregun shqiptar Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja

Pranë magazinës tonë do të gjeni një gamë te gjerë produktesh me çmime konkuruese për hidroizolimet nëntokësore, të taracave, depove të ujit pishinave, etj Stafi i specializuar i Teknoedil ofron konsulencë teknike të personalizuar pranë kantjerit si dhe asistencëtë drejtpërdrejtë për një aplikim sa më korrekt të materialeve të tregëtuara.

AKTIVITETET

TeknoEDIL ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e hidroizolimeve dhe mbrojten e ndërtimeve Si konsulentë të hidroizolimeve, ne mund të projektojmë dhe të ofrojmë zgjidhje optimale dhe konkuruese për cdo fazë të ndertimit, prej germimeve deri në mbrojtjen e sipërfaqeve finale të cdo ndërtese Si nënkontraktorë me staf me përvojë, ne mund të ndërmarrim cdo lloj procesi hidroizolimi dhe trajtimi me rezinë në cdo fazë ndërtimore në kantieret tuaja të kudondodhura.

AKTIVITETET

0
VITE EKSPERIENCE
0
%
PROJEKTE TE SUKSESHME

PARTNERET TANE