MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT
MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT
MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT
MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT
MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT
MUND TE REFLEKTONI
SEKTORIN E DYSHEMEVE
KONTAKT

RRETH TEKNO EDIL

Objektivi ynë kryesor është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave në ndërtim duke përdorur një teknologji të avancuar dhe produkte të çertifikuara të cilësisë së lartë Teknoedil ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e hidroizolimeve dhe mbrojten e ndërtimeve:

Si konsulentë të hidroizolimeve, ne mund të projektojmë dhe të ofrojmë zgjidhje optimale dhe konkuruese për cdo fazë të ndertimit, prej germimeve deri në mbrojtjen e sipërfaqeve finale të cdo ndërtese

KONSULENCË NË PROJEKTIM

Me ndihmën e stafit tonë inxhinierik ne mund të analizojmë skemat e nevojshme dhe zgjidhjet për parametrat specifike të projektit tuaj

MONITORIM PËR SIGURINË E CILËSISË

Siguria e cilësisë është thelbësore për arritjen e standarteve specifike të punës Këto aktivitete kryhen sipas standartit nga pranimi i punës deri në marrjen në dorëzim

NDËRVEPRIME NË KANTIER

Duke investuar në pajisje të specializuara klientët tanë mund të jenë të qetë për kushtet e kantierit dhe ndërlikimet e mundshme

KATEGORITE E PRODUKTEVE TONA

grove-rasante-applicazione_l_CLS03-510x510
HIDROIZOLIME STRUKTURAVE NENTOKE
betonguaina-fasi-lavorazione-vitiello-arbre-ballon-010-510x510
HIDROIZOLIME TARACA
monotack-flex-fasi-lavorazione-D2X0184-510x510
HIDROIZOLIME PISHINA /TUALETE /VERANDA /BALLKONE
nordcem-applicazione_NPS_2430-510x510
HIDROIZOLIM DEPO UJI TE PIJSHEM
cr,1134,598-e698c3
DYSHEME DHE MURE VINILI/PVC DHE MOKETI
cr,1134,598-a870fc
DYSHEME DRENUESE PER AMBIENTE TE JASHTME DHE TE BRENDSHME

PORTFOLIO E PROJEKTEVE TONA